Home

Jona bok i bibelen

Jona (hebraisk: יוֹנָה - Yônâ, «due»; gresk: Ἰωνᾶς - Iōnâs; i bibeloversettelsen fra 1930 Jonas; arabisk: يُونُس - Yūnus), en bibelsk figur i Jonas bok, er den femte av de såkalte små profeter både i Det gamle testamentet og i Tanakh.Handlingen i boka er lagt til 700-tallet f.Kr. Boka er mest kjent for sin første del, hvor Jona ble kastet på havet og slukt. Bibelboken Jona inneholder hans egen beretning om at han ble korrigert, utførte sitt oppdrag og lærte noe viktig om Guds lojale kjærlighet og barmhjertighet Jonas bok ble skrevet i ca. 760 år f.Kr., av Jona selv. Jona fikk beskjed av Gud om å dra 130 mil for å fortelle folket i Ninive at byen kom til å bli ødelagt, hvis de ikke sluttet med all ondskap og vendte seg til Gud. Jona er beskrevet som en egoistisk og gretten mann. Han lyttet ikke til Gud, men stakk av på et skip

Bibelkommentarer Jonas Bok . Veien igjennom bibelen - 2136-2157-Jona . Trykk her for å se bibel oversikt for Jonas Bok (bilde åpnes i nytt vindu) Profeten Jonas (navnet betyr en due) levde i Israels rike under kong Jeroboam den andre. Det vet vi fra 2Kong 14:25 der det fortelles om Jeroboams erobringer Bibelen online Jonas' Bog Kapitel 1 Jonas' flugt. Herrens ord kom til Jonas, Amittajs søn: »Rejs til den store by Nineve, og råb ud over den, at jeg har opdaget deres ondskab.« Men Jonas ville flygte til Tarshish, bort fra Herren. Han tog ned til.

Jona - Wikipedi

JONAS BOK. Den eneste boken i De hebraiske skrifter som utelukkende handler om at en profet for Jehova fikk i oppdrag å forkynne et domsbudskap for en ikke-israelittisk by, et budskap som førte til at hele byen angret. Det som det fortelles om i denne boken, er noe som ingen andre enn skribenten, Jona, Amittais sønn, har opplevd Bruk Bibelen. Bibelen er et helt bibliotek med 66 ulike bøker. Sjangrene spenner fra historiefortelling og profetier til poesi og visdomsord. Her finner du ressurser som gir kunnskap og inspirasjon til å lese i Bibelen

bibel

Introduksjon til Jona: Hvem skrev Jonas bok og når? NWT

 1. Åpne bibelteksten til Jona på bibelen.no. Personlig bakgrunn. Navn: Jona betyr «due» Hjemby: Gat-Hefer i Israel, fem km nord for Nasaret Familie: Hans fars navn var Amittai (1,1) Stilling: Ukjent Samtidige:Amos og Hosea Død: Ukjent Historisk bakgrunn. Selv om han var bosatt i Israel, var Jona en profet for det hedenske folket i byen Ninive
 2. Bibelen på nett Blader Bøker & brosjyrer Artikkelserier Arbeidshefter En oversikt over Jonas bok, en dramatisk beretning om det Jehovas profet Jona opplevde. Forrige. Neste. Beslektede emner Bibelstudieverktøy. Skriv ut. Del.
 3. 11 Dei som Herren har fria ut, skal venda attende. Dei kjem til Sion med jubel, med evig glede om panna. Fryd og glede møter dei, sorg og sukk må flykta. 12 Eg, eg er den som trøystar dykk. Kven er du som fryktar menneske som må døy, menneskeborn som visnar lik gras
 4. Historien om Jona er beretningen om en profet som går langt ut av sin trivselssone. Jona levde under Jeroboam II, ca. 750 f.Kr. (2 Kong 14,25), og er den eneste gammeltestamentlige profeten vi kjenner til som ble kalt til å være misjonær i et annet land.Israelitter flest på Jonas tid betraktet ikke hedningene som en del av Guds frelsesplan

Bibelen er full av modige, smarte og kreative kvinner, og nokre sleipe og skruppelause. I alt finst det fleire hundre kvinner i Bøkenes Bok. Nokre har vi høyrt om før,. Jona er en profetfortelling i Det gamle testamentet og Tanakh. Fortellingen er en del av Tolvprofetboken. Boken forteller at profeten Jona, på gresk Jonas, som skal ha virket under kong Jeroboam 2s tid, fikk i oppdrag å forkynne dom over Ninive. På flukt fra dette oppdraget ble han kastet i sjøen og slukt av en stor fisk, som etter tre dager kastet ham på land Bible viewer tool! Not loaded! Not loaded Jona, ibland Jonas (hebreiska יוֹנָה Yona duva, latin Ionas, arabiska يونان Yunan eller Yonan), Amittajs son, är en av profeterna i judendomens Neviim (profeterna) och kristendomens Gamla Testamente.Han nämns först i Andra Kungaboken 14:25 som samtida med kung Jerobeam II, kung i Israel under första hälften av 700-talet f.Kr. Jona är även huvudperson i boken med samma.

Uppslagsdelen behandlar ord och ämnen som antingen återkommer ofta eller kräver en utförligare förklaring. Den har inga uppslagsord som anses självklara eller som man lätt får kunskap om på andra håll; där står om Bashan och Beer Sheva men inte om Betlehem Josvas bok (hebraisk: ספר יהושע, Sefer Yĕhôshúa) er den tredje bok i Torah (Den hebraiske Bibelen) og den sjette boken i Det gamle testamente i den kristne Bibelen og omhandler israelittenes bosetning etter utferden fra Egypt og gjerningene til Josva som er bokens hovedperson.. Josva blir presentert som Nuns sønn, som etter Moses' død ble satt til å føre Israel inn i det lovede. Boken har vært gjenstand for mange spekulasjoner og forsøk på tolkninger. På grunn av sin særegne form og de problemstillinger den reiser, har den av noen blitt omtalt som «den vanskeligste boken i Bibelen». Den har jevnlig og ofte overdådig blitt lovprist for sine litterære kvaliteter Jona-boken er kort og har bare 4 kapitler, men sier likevel veldig mye. Det er inspirerende å lese om hvordan Gud flere ganger i det Gamle Testamentet tydelig griper inn i menneskers liv. Historien om Jona kan virke litt crazy for oss i dag men vi tror like fullt at den har mange viktige poeng

Författare: Okänd.. Tillkomsttid: Ca 400-300 f Kr. I Bibelns tidslinje kan du se vilka historiska händelser som bildar bakgrund till denna bok.. Innehåll: Jonas bok innehåller ingen profetisk förkunnelse utan är helt och hållet en uppbygglig berättelse som handlar om vad som händer en profet som vägrar lyda Gud Josva, bok i Den hebraiske bibelen/Det gamle testamente. Hovedskikkelsen i boken er Josva (Joshua), Nuns sønn, som i henhold til bibelteksten ledet israelittenes raske erobring av landet Kanaan etter at Moses var død. Josvas bok forteller om de mange voldsomme kampene, seierene og den første bosetting i det nye landet. På midten av 1900-tallet hevdet flere arkeologer å ha funnet spor.

Jona - Spist og oppgulpet av en fisk Bibelside

Bibelen online Jonas' Bog Kapitel 4 Jonas' vrede. Da blev Jonas meget forbitret og vred. Han bad til Herren: »Ak, Herre, var det ikke det, jeg sagde, da jeg endnu var i mit land! Det var jo derfor, jeg ville flygte til Tarshish. Jeg vidste jo, at du er en nådig og barmhjertig Gud, sen til vrede og. Josvas bok (24 kapitler) Stikkord: Det lovede land, Landet deles mellom Israels stammer, Profeten Jona (4 kapitler) Profeten Mika (7 kapitler) Profeten Nahum (3 kapitler) Bibelversene er hentet fra Bibelen, Den Hellige Skrift - NB 88/07 med tillatelse fra Norsk Bibel.

Bibelkommentarer Jonas Bok - janchristensen

 1. Om oversættelsen: Oversættelsen fra 1931 er på mange måder bedre end det makværk, der blev udført for vores skattepenge i 1992, selvom sproget er lidt arkaisk, . Om bogen: Jonas er en af de 12 små profeter.Historien om Jonas er en af de mest eventyrlige i Bibelen: En profet, der stikker af fra Gud. Han præker byen Nineve til omvendelse, mens han håber, at de ikke vil høre på ham.
 2. 3-6 år. Min aller første bok om Jona - en aktivitetsbok med klistremerker. 79,00 kr k
 3. Besøk oss i Drammen, Tønsberg, Egersund eller Sandnes; Personvern; Kjøpsbetingelser; Min konto; Innlogging / Registrer ; Handlekurv / 0,00 k
Den lille barnebibelen - Gobokhandelen

Bibelen > Jonas > Kapittel 1 > vers 17 Jonas 1:17 Parallell Bibelvers. Norsk (1930) Men Herren lot en stor fisk komme og sluke Jonas, og Jonas var i fiskens buk tre dager og tre netter. Dansk (1917 / 1931) Men HERREN bød en stor Fisk sluge Jonas; og Jonas var i Fiskens Bug tre Dage og tre Nætter Bøker i Bibelen. Hopp til navigering Hopp til søk. I Bibelen er det 66 bøker, 39 i Det gamle testamentet og 27 i Det Jona Jona Mi Mika: Nah Nahum Hab Habakkuk Sef Sefanja Hag Haggai Sak Sakarja Mal Malaki Det nye testamentet. Forkorting Namn Matt Evangeliet etter.

Åpne bibelteksten til Job på bibelen.no. Jobs bok er en samtale i poetisk form, innledet av en prolog som beskriver scenen (kapittel 1-2), og blir oppsummert i en kort epilog (42,7-17). Det er treffende kalt «en dramatisk dikt, omkranset av en episk historie.» Forfatteren av Job er ukjent Jona prøvde å rømme fra Gud. Gud fikk likevel overtalt Jona på utradisjonelt vis, da han etter 3 dager i. Les mer. Nahum - En by uten framtid. Åpne bibelteksten til Job på bibelen.no. Jobs bok er en samtale i poetisk form, innledet av en prolog som. Les mer. Fordypning i Malaki Barebibelen.no er et hjelpemiddel til å lese igjennom tekstene i Bibelen, tenke over dem, snakke om tekstene med andre, lære fra dem og huske dem bedre.. Det er laget en introduksjon til hver bok i Bibelen, og et sett med spørsmål som man kan bruke mens man leser. Det egner seg også godt til samtaler, og man kan spørre hverandre for å teste hukommelse og forståelse

Bibel 2011 Salmenes bok - stor skrift. Bibelselskapet 2011 (NO11) 9788254108819-+ Legg i handlevogn. Bibel 2011 liten denim - nynorsk. Bibelselskapet 2011 (NO11) Bibelen - Guds Ord 2017 (BGO r17) Med innskåret register Med glidelås 9788278391358-+ Legg i handlevogn. Tilbud. Guinness Book of Records (1989) forteller at Bibelen i perioden 1815-1975 er estimert trykt i 2.500.000.000 eksemplarer. Ingen annen bok er trykt i så stort antall. Den er oversatt til og trykt på 1.800 språk, og er tilgjengelig for 98 % av jordens befolkning Bibelens inndeling (oppbygning) Den kristne Bibel er inndelt i tre hoveddeler: Det gamle testamentet, apokryfene og Det nye testamentet. I noen sammenhenger hender det at man istedenfor Det gamle og Det nye testamentet bruker de mer nøytrale Det første og Det andre testamentet Bibel 2000. Bibelns språk behöver ständigt uppdateras. Vår förra officiella bibel var översatt och klar 1917. Den tidigare bibelöversättningen, Gustav Vasas bibel var från 1541 och hade hunnit bli så ålderdomlig att många hade svårt att förstå vad som stod i den Åpne bibelteksten til Daniel på bibelen.no. Personlig bakgrunn. Navn: Daniel betyr «Gud er min dommer» Hjemby: Trolig ble Daniel født under regjeringstiden til Josjia, og ført inn i fangenskap av Nebudkadnesar i 605 f.Kr., sammen med de første jødene som ble bortført. Han levde resten av sitt liv i Babylon Familie: Han var av kongelig eller adelig herkomst (1,3

Av de utallige bøkene som finnes i verden er nok bibelen den viktigste. Bibelen er jo selve grunnsteinen for vår kristne tro. Derfor er det viktig for oss å ha et variert utvalg av bibler. I tillegg til tradisjonelle bibler, har vi også et utvalg av studiebibler. Bibler for alle Vi har også 3 ulike bibeltekster i salg. Hovedteksten vi selger er Bibelen - Guds Ord oversettelsen, en. Forklaring på guttenavn fra Bibelen. Direkte guttenavn fra Bibelen med kort forklaring hentet fra Bibelsk navnebok av Dag Kjær Smemo. Ulike skrivemåter er slått sammen/strøket.; betyr at det er flere personer (f.eks. Jacob Bibelen online Jonas' Bog Kapitel 2 Jonas' bøn. Herren befalede en stor fisk at sluge Jonas, og Jonas var i fiskens bug tre dage og tre nætter. Fra fiskens bug bad Jonas til Herren sin Gud: I min nød råbte jeg til Herren, og han svarede mig; fra dødsrigets dyb. Velg bok. GT 1. Mosebok 2. Mosebok 3. Mosebok 4. Mosebok 5. Mosebok Josvas bok Dommernes bok Ruts bok 1. Jeremia Klagesangene Profeten Esekiel Profeten Daniel Profeten Hosea Profeten Joel Profeten Amos Profeten Obadja Profeten Jonas Profeten Mika Profeten Nahum Profeten Habakkuk Profeten Sefanja Profeten Haggai Profeten Sakarias Profeten.

Pris: 1116,-. øvrig, 2011. Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Bibelen (ISBN 9788254108154) hos Adlibris.com. Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibri Brutal og nådeløs bok. Nettavisen har tatt en titt på Bibelen, og minner om at en del av innholdet er ekstremt brutalt, bestialsk, diskriminerende, rett frem rasistisk og ofte totalt uten medmennesklighet - og som oftest er det bokens helter eller Gud selv som står bak grusomhetene

Jonas' Bog Kapitel 1 - Bibelselskabe

 1. Pris: 238,-. innbundet, 2011. Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken Bibelen (ISBN 9788254107935) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibri
 2. Forkortelser for skriftene i Bibelen. Korrekturavdelingen.no tilbyr veiledning i rettskrivning og tegnsetting, og Word-tips. Skrivereglene følger offisiell norsk rettskrivning
 3. Jonas og Hvalen Noahs Ark; De allermest kendte og børnevenlige bibelhistorier for de små, smukt illustreret og genfortalt af Jan Mogensen. Læs fortællingerne om verdens skabelse, Adam og Eva og Noahs ark
 4. Play this kahoot about #krle #bibelen #8-10 #tv2skole #religion #kristendo
 5. Jona i fiskens buk Men Herren lot en stor fisk komme og sluke Jona. Og Jona var tre dager og tre netter i fiskens buk. #Matt 12:40. 16:4. Luk 11:29. Jona ba til Herren sin Gud fra fiskens buk. Han
 6. Lydbok - lydtestamente. 2006: Det nye testamentet som CD og lydfil.Den nye oversettelsen fra 2005 innlest på bokmål og nynorsk av norske skuespillere, utgitt i samarbeid mellom Lydbokforlaget og Bibelselskapet
 7. Ved Matt SlickBibelen er en samling av 66 bøker skrevet av ca 40 forfattere, på tre forskjellige språk, på tre forskjellige kontinenter, over en periode på 1600 år. Bibelen krever å være inspirert og uten feil. Det betyr igjen at Bibelen krever å være fra Gud og at den er uten feil i alt den inneholder.Bibelen inneholder mange forskjellige skrivestiler slik som poesi
Bibel Museum Online

Profeten Jonas - Bibelsk Tr

Jona 1 Lutherbibel 2017 Jonas Flucht vor Gott 1 Es geschah das Wort des HERRN zu Jona, dem Sohn Amittais: 2 Mache dich auf und geh in die große Stadt Ninive und predige wider sie; denn ihre Bosheit ist vor mich gekommen. 3 Aber Jona machte sich auf und wollte vor dem HERRN nach Tarsis fliehen und kam hinab nach Jafo. Und als er ein Schiff fand, das nach Tarsis fahren wollte, gab er Fährgeld. De første kapitlene i Salomos ordspråk former en liten bok i seg selv, og innledes med en kort prolog, som understreker hva som er hensikten med boken: Ordspråkene gir visdom og lærdom, så en skjønner for­standig tale og tar imot tukt som gir fremgang, og lærer rettferd, rett og redelighet. (1,2 - 3 Daniels bok er et skrift i Den hebraiske bibelen/Det gamle testamentet. Skriftet forteller om den gudfryktige Daniel og synene han får. Selv om bokas handlinger er lagt til hoffet rundt kongene i Babylon i første halvdel av det 6. århundre fvt., er det bred enighet om at deler av boka og sluttføringen kan dateres til 167-164 fvt. Omtrent halvparten av boka er skrevet på arameisk og. Disse bøkene, som verken jøder eller kristne ville ha med i bibelen, kalte Hieronymus de bortgjemte bøkene. Moderne forskere finner mange av dem svært interessante, og kaller dem gjerne De gammeltestamentlige pseudepigrafene. En pseudepigraf betyr ganske enkelt en bok med falsk (pseudos) tittel (epigraf) Bibelen omtaler ingen tall som hellige, men numerologi har spilt en rolle i gresk filosof og i jødisk mystikk, Kabbala, og har påvirket lesingen av Bibelen.. Forskjellige tradisjoner regner en rekke tall i Bibelen for hellige eller spesielt symbolske, og her nevnes noen av dem. Først er det tallet én

5 Jona hadde gått ut av byen og slått seg ned på østsiden av den. Der hadde han laget en løvhytte og satt seg i skyggen under den for å se hvordan det gikk med byen. 6 # 4,6 ricinus-busk Det hebr. ordet kikajon betegner antakelig ricinus-planten, en buskvekst med store blader. Da lot Herren Gud en ricinus-busk vokse opp over Jona for å kaste skygge over hodet hans og fri ham fra mismotet Esters bok, tekst i Den hebraiske bibelen, i jødisk tradisjon en av De fem rullene, som leses i synagogen i forbindelse med spesielle jødiske helligdager. Hendelsene som beskrives i Esters bok danner bakgrunnen for den jødiske festen purim. I synagogen leses teksten fra en egen pergamentrull, ofte rikt dekorert, både i forbindelse med kveldsgudstjenesten og morgengudstjenesten på denne. 20 Bibelen er virkelig en bok fra Gud. Han vil at du skal lese den, studere den og være glad i den. Vær takknemlig for denne gaven og fortsett å studere den Jona - Kapitel 1 Jonas Berufung und Flucht vor Gott 1 Es geschah das Wort des HERRN zu Jona, dem Sohn Amitthais, und sprach: (2. Könige 14.25) 2 Mache dich auf und gehe in die große Stadt Ninive und predige wider sie! denn ihre Bosheit ist heraufgekommen vor mich. 3 Aber Jona machte sich auf und floh vor dem HERRN und wollte gen Tharsis und kam hinab gen Japho

Jona og den store fisken Bibelfortellin

Bibelen online Jonas' Bog Kapitel 3 Nineves omvendelse og redning. Derefter kom Herrens ord for anden gang til Jonas: »Rejs til den store by Nineve, og råb det, jeg befaler dig, ud over den.« Jonas rejste så til Nineve, som Herren havde befalet. Das Buch des Propheten Jona Einführung. Der Prophet Jona (»Taube«) stammt aus Gath-Hepher in Galiläa, nördlich von Nazareth. Er weissagte unter König Jerobeam II. von Israel, wie aus 2Kö 14,25 hervorgeht, und wirkte deshalb etwa 793 bis 753 v. Chr., als Zeitgenosse von Amos und Hosea Hevder at Bibelen oppfordrer til å «dyrke sex og kåtskap», i ny bok. OPPGJØR MED KIRKEN: I sin nye bok «Sex i Bibelen» tar sokneprest Einar Gelius et oppgjør med kirkas syn på seksualiteten Når katolikker og protestanter snakker om Bibelen, har de faktisk to litt forskjellige bøker i tankene. Den protestantiske versjon består av 66 bøker, den katolske av 73 - syv flere. På 1500-tallet fjernet nemlig de protestantiske reformatorer en bit av Det gamle Testamente (GT), av teologiske grunner Bibelen er en stor samling bøker og er delt inn i to hoveddeler. Den første delen kalles Det gamle testamentet, og denne har kristendommen felles med jødedommen. Her finner vi i alt 39 skrifter som er satt sammen og redigert, under svært forskjellige forhold og til ulike tider

Jona og den store fisken Bibelhistorier for bar

Bøker i Bibelen - Wikipedi

Bibelen. Hva er Bibelen? Bibelen er ikke bare en bok, men en samling med forskjellige skrifter som er samlet i en bok. Disse skriftene er Guds ord til oss mennesker. Her forteller han oss hvorfor alt har blitt til og hva som er hans plan for det han har skapt. Ordet bibel kommer fra et gammelt gresk ord, biblia, og betyr bøker Jona, yn it oarspronklike Hebriuwsk: יונה, Yonah, is in tekst út sawol de joadske as de kristlike Bibel.Yn 'e joadske Tenach makket it ûnderdiel út fan it boek תרי עשר, Ṯrei Asar, dat De Tolve betsjut (t.w. de tolve lytse profeten, dy't yn 'e joadske Bibel gearboske binne ta ien inkeld boek), it 13de fan 24, dat dan wer ûnder de Neḇi'im Aḥaronim (de Lettere Profeten) falt

Jonatan (sønn av Saul) - Wikipedi

Bibelens mangfold Bibelen er bygd opp av to hoveddeler med til sammen 66 Flere av dem, som Tobits bok og Judits bok, er viktige i kirkekunsten. Tekstene blir også kalt de gammeltestamentlige. En bibelleseplan som hjelper deg med å lese gjennom hele Bibelen på ett år! Sider. Startsiden; Dagens bibellesning; Kalender; Mannakorn; Bok for bok; Udatert leseplan; Bibelressurser; Hvorfor lese Bibelen? Om Bibelutfordringen; lørdag 31. januar 2015. Bok 32 ♦ Les Jona på 1 dag: Dag 1: Jona 1-4 - januar 31, 2015. Send dette via e-post. Bibelen online Jonas' Bog Kapitel 3 Nineves omvendelse og redning. Derefter kom Herrens ord for anden gang til Jonas: »Rejs til den store by Nineve, og råb det, jeg befaler dig, ud over den.« Jonas rejste så til Nineve, som Herren havde befalet.

Jona Nettbibel NWT Studiebibe

Livets bok er omtalt en rekke steder i Bibelen, som blant annet, min [Guds] bok (2.Mos.32:33), de levendes bok (Sal.69:29), de som finnes oprevet i boken (Dan.12:1), en minnebok for dem som frykter Herren (Mal.3:16). Men bare tanken om en guddommelig minnebok stiller oss overfor spørsmålet: Siden Gud er en allvitende Skaper som kjenne Pris: 515,-. innbundet, 2011. Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Bibelen (ISBN 9788252001112) hos Adlibris.com. Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibri Ord i Bibelen: Faste + Vis flere. Forfatter. Johnny Vågen er teolog og har vært lærer ved Fjelltun Bibelskole. Han er gift med Målfrid og har 5 barn og 13 barnebarn. Bor i Stavanger..

Mini Bibel Klistremerker : Noahs ark og andre fortellingerBibelportalen: Bibelsk levesett?Den vesle barnebibelen | Kjøp barnebibler her | Haugesund BokFaddergaver - Bok & Media

Bibelen - Guds Ord 2017 (BGO r17) Med innskåret register 9788278391174-+ Legg i handlevogn. Bibelen i kortversjon. 9788202484705-+ Legg i handlevogn. Bibelen kort Klikk her for oversikt over arrangementer hos Bok og Media. Meld deg på vårt nyhetsbrev: E-postadresse Norsk oversettelse 1997 King James Version (KJV) Norske forkortelser Engelske navn KJV Engelske forkortelser KJV Det Gamle Testamentet 1 Mosebok 1 Mos Genesis Gen 2 Mosebok 2 Mos Exodus Ex 3 Mosebok 3 Mos Leviticus Lev 4 Mosebok 4 Mos Numbers Num 5 Mosebok 5 Mos Deuteronomy Deut Josvas bok Jos Joshua Josh Dommernes bok Kristen bok- og mediehandel. Opplev Jona i båten, slukt av hvalen, for deretter å gå til byen Nineve. 11 deler Bibelen Kunnskap Treasury. should. Jonas 4:1 Men det syntes Jonas meget ille om, og hans vrede optendtes. Esaias 1:18 Kom og la oss gå i rette med hverandre, sier Herren; om eders synder er som purpur, skal de bli hvite som sne; om de er røde som skarlagen, skal de bli som den hvite ull Jonas Leser Bibelen. Just another WordPress.com site. Gå til innhold. Hjem; Jona(s) Månedlig arkiv: september 2010. Jonas leser Tårnet i Babel. Postet den september 10, 2010 by Jonas. Idag lager menneskeheten en stor by. Midt i byen plasserer de et tårn, som de vil bygge opp til himmelen

 • Stor rotte fanget.
 • Bmw syndikat aftermovie.
 • Glock 17 gen 3.
 • East india company.
 • Keine gemeinsame zeit in der beziehung.
 • Design for evig rabattkode.
 • Maur inne i februar.
 • Höstterminen 2018 lund.
 • Macdonald ålesund.
 • Niarmet lysestake.
 • Eksempel på spørreskjema.
 • Allgäu singles.
 • Engelske ølmerker.
 • Kaffemaskin test 2017.
 • Escape bryggen rabatt.
 • Grizzlybjørn unger.
 • Katzen barf rechner.
 • Hotell i palma sentrum.
 • Baby witze bilder.
 • Vekster kryssord.
 • Hmk sekk.
 • Halle tor 2 rosenmontag.
 • Sara høydahl kjæreste.
 • Tvåmastat fartyg.
 • Bake med rømme.
 • Remington ionic varmruller h5600.
 • Best mid lane lol.
 • Gehörlosen landesverband baden württemberg.
 • Body type calculator male.
 • La piazzetta straubing speisekarte.
 • Smerter i tinningen begge sider.
 • Android formatting sd card.
 • Pensjonsordning.
 • Rettigheter som ringevikar.
 • Hydrogenbil 2018.
 • Parkettgulv bergen.
 • Skorpion mann beziehung.
 • Moped førerkort.
 • Gaupen 1190 båthenger.
 • Wahoo elemnt bolt test.
 • Sukkerlake jordbær.