Home

Dramatisk kryssord

Kryssordhjelp til dramatisk i kryssord

Vi fant 24 synonymer til DRAMATIKK. dramatikk består av 3 vokaler og 6 konsonanter. Få kryssordhjelp med kryssordkjempen dramatiker i kryssord. Vi fant 129 synonymer til dramatiker som du kan bruke til å løse kryssordet Varsel er 6 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 4 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp varsel i ordboka.. Relaterte oppslagsord egnet for kryssord: Bud, melding, signal, rop, meldinger, inkass Behov for synonymer til MEKTIG for å løse et kryssord? Mektig har 150 treff. Vi har også synonym til ivrig, svær og svært

Raaum 2020-11-03 21:32:40. Bærum kalles også for bygd, ikke minst i lokalavisen. Tror bygd er et relativt vidt begre røssernslamp 2020-11-06 21:38:17. SLETT KOBLING halsa ---> kommune på nordmøre + kommune i møre og romsda

Kryssord Målet er å fylle de hvite firkantene med bokstaver som former ord og setninger, ved å løse hint som leder til svar. På norsk, hvor vi skriver fra venstre mot høyre, blir svarene og setningene plassert i rutenettet fra venstre til høyre og fra topp til bunn Behov for synonymer til MUNTLIGE for å løse et kryssord? Muntlige har 4 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett dramatiske i kryssord Du søkte etter dramatiske i kryssord-ordboka. Vi fant 1 løsningsforslag som matcher kryssordsvaret dramatiske. 10-bokstav-svar Lengde Ord Svar; 10: 1: DRAMATISKE: Legg til forslag. Bruk feltene under for å legge til et nytt hint til løsningsfprsvaret. Behov for synonymer til BESETTE for å løse et kryssord? Besette har 118 treff. Vi har også synonym til gripe og pynte

Synonym til dramatisk - kryssord

Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til dramatisk. Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma. Legg til. Ord som slutter på dramatisk. melodramatisk. udramatisk. Vi fant. 52 synonymer for dramatisk. 0 antonymer for dramatisk Ord: dramatisk. Oversettelser, kryssord, synonymer, statistikker, gramatikk - dictionaries24.co Behov for synonymer til GUDSHUS for å løse et kryssord? Gudshus har 145 treff. Vi har også synonym til bedehus, kapell og tempel IngerEN 2020-09-26 18:00:13. Annegh : et substantiv og et verb - forskjellig mening ( men du skulle ikke skrevet hele ordet

willyt1959 2020-09-16 17:34:28. kakvi: ramme: U kosmetikk husker jeg ikke, har for lengst mailet inn oppgaven og kastet arket.. Dramatisk WordFeud Hjelp - Anagram Scrabble WordFeud Dramatisk, finn ord med d r a m a t i s k, lag anagrammer og få hjelp med WordFeud og hvert ordspill Dramatisk er et ord med 9 bokstaver, har 56 resultater, 1 anagrammer, 12 definitioner, och är uppdelat i 3 Stavelse nimrod 2020-10-19 15:16:18. Jeg orker ikke sånne beskrivelser, men det gjelder bare dette eksemplaret

lyrisk-dramatisk i kryssord Du søkte etter lyrisk-dramatisk i kryssord-ordboka. Vi fant 1 løsningsforslag som matcher kryssordsvaret lyrisk-dramatisk. 16-bokstav-svar Lengde Ord Svar; 16: 1: LYRISK-DRAMATISK: Legg til forslag. Bruk feltene under for å legge til et nytt hint. fortegnelse i kryssord. Vi fant 159 synonymer til fortegnelse som du kan bruke til å løse kryssordet dramatisk dikt i kryssord Du søkte etter dramatisk dikt i kryssord-ordboka. Vi fant 1 løsningsforslag som matcher kryssordsvaret dramatisk dikt. 13-bokstav-svar Lengde Ord Svar; 13: 2: DRAMATISK DIKT: Legg til forslag. Bruk feltene under for å legge til et nytt hint til.

Dramatisk - kryssordkongen

bedøvelse i kryssord. Vi fant 62 synonymer til bedøvelse som du kan bruke til å løse kryssordet karebo 2020-09-24 13:18:21. H 758, europeer midt på 1. langord. Er det en n for mye, eller har jeg helt feil europeer oleb2 2020-09-12 11:09:31. Sirikatt, har du søkt her med øks i første felt og ?????øks i andre felt

Alle Synonymer og løsninger for Dramatisk i Kryssord løsninger og Synonym. Løsningen på dette kryssordet er 5 bokstaver langt og begynner med brevet nimrod 2020-09-24 01:52:12. Kromatiske skalaer dannes ved fortegn i en skala f.eks. f-«f i forskjellige skalaer Blir ikke e-f kromatiske, men diatoniske. Greit å vite for komponister og kryssordeksperter. Synonym til Dramatisk Synonym til Dramatisk, Her finner du alle synonymer til Dramatisk for bruk i kryssord og dusinvis av andre måter å uttrykke det samme konseptet på Användbara resurser: Dramatisk Kryssord

Mulige løsningsforslag til dramatisk

dramatisk dikt i kryssord. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen.n gripende i kryssord. Vi fant 125 synonymer til gripende som du kan bruke til å løse kryssordet

Synonym til TALER i kryssord - Kryssordbok Gratiskryssord

 1. Alle Synonymer og løsninger for Dramatisk Komposisjon i Kryssord løsninger og Synonym. Løsningen på dette kryssordet er 9 bokstaver langt og begynner med brevet
 2. Drama, kortversjon av dramatikk (= dramatisk diktning, skuespilldiktning), er en særskilt form for litterær fiksjon representert i framføring (skuespill, spill stilt til skue). Begrepet kommer fra det greske ordet δρᾶμα, drama, i betydningen «handling», som igjen er avledet fra δράω, draō, «å gjøre», «å handle» (eller «å forestille seg»)
 3. Gjermund Wien spilte i noen lokale band på 90-tallet, før han trakk seg stille tilbake. Han er å finne i musikkarkivene, dog godt gjemt - frem til nå. Etter flere år med låter på blokka gir han ut sin solodebut. «Electric Fire» består av små-alternative låter i kategorien rock. Wiens.

Kryssordhjelp - Dramatiske, oppsiktsvekkende og mye mer

 1. Lyrisk-dramatisk betyr. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Lyrisk-dramatisk, i både bokmål og nynorsk
 2. Dagens kryssord Trafikkmeldinger Været Lokale bedrifter Dramatisk for barnefamilie - åtte mistet hjemmet sitt. Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her. Erna sier «Hold dere hjemme»
 3. KLEPP STADION: Klepp kan nå i verste fall kun havne på kvalifiseringsplass. Det er klart etter lørdagens to kamper i Toppserien som startet klokken 13:00, hvor Røa tapte sin kamp mot Lyn 1-3. - Det er så sykt deilig at vi ikke lenger kan rykke direkte ned. Nå trenger vi ikke lenger å.
 4. Alle Synonymer og løsninger for Bånd i Kryssord løsninger og Synonym. Løsningen på dette kryssordet er 2 bokstaver langt og begynner med brevet

Les dagens eavis her. I dagens avis kan du lese om Kjersti Strømmens dramatisk NRK-jobb. Hun har opplevd både jordskjelv og kidnapping Nakstad: Situasjonen kan være mer dramatisk enn vi tror Assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier situasjonen i Norge er alvorlig, og at det trolig kommer til å bli verre før det blir. Til tross for at dette er det høyeste tallet så langt under pandemien, mener Folkehelseinstituttet at Norge ikke har noen ny, nasjonal bølge, og situasjonen er langt mindre dramatisk enn i mars

Synonym til Dramatisk - ordetbety

Sjå dagens kamp i G-19-serien mellom Valder og Ørsta/Hovdebygda direkte på smp.no. Kristian Stenerud er kommentator. Som om ikke det var nok, så skal Ørsta/Hovdebygda spille borte mot Valder. Tromsøs ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) sier smitteutviklingen ved de videregående skolene i byen er dramatisk. Det er registrert 19 nye smittetilfeller Dramatisk økning Bakteppet for redegjørelsen er en situasjon hvor viruset sprer seg raskt. Smitten er sterkt økende i de norske storbyene, men også i mer enn 60 norske kommuner er det utbrudd. Dramatisk økning. Bakteppet for redegjørelsen er en situasjon hvor viruset sprer seg raskt. Smitten er sterkt økende i de norske storbyene, men også i mer enn 60 norske kommuner er det utbrudd av covid-19. Smitteøkningen har vært dramatisk de siste to ukene, ifølge helsedirektør Bjørn Guldvog Fredag innførte Lørenskog kommune det som trolig er blant landets strengeste tiltak for å få bukt med koronasmitten. Mens nabokommunen Lillestrøm krever at folk so

Dagens kryssord Trafikkmeldinger Været Lokale bedrifter Dramatisk dagbok fortel: Agnar sette sitt eige liv i fare for hindre at bygda gjekk opp i flammer. Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her Kinesere i stor skala hørtes dramatisk ut. - Kinesere, sa Vedum. Han braste videre gjennom kratt og kvist. Det virket som om han fant kinesere bak hver stubbe. Ord som «inkorporering» ble det ikke tid til. - Kinesiske hender, sa Vedum for å variere. - Kinesiske interesser, sa Sps parlamentariske leder Marit Arnstad. To ganger

Dramatisk på engelsk. Oversettelse - Ordbok: dictionaries24.com. Språk ordbok: norsk » engels Dagens kryssord Trafikkmeldinger Været Lokale bedrifter Kom med tomme hender etter ei dramatisk flukt. No har dei store ambisjonar. Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her Ruter bekrefter hendelsen og forteller at det er en utfordring for kjøretøy å komme seg fram under glatte forhold. Et havari på en maskin gjorde det ekstra vanskelig tirsdag morgen

Kryssordhjelp til dramatikk i kryssord

Sist døgn ble det registrert 433 nye koronasmittede i Norge. Til tross for at dette er det høyeste tallet så langt under pandemien, mener Folkehelseinstituttet at Norge ikke har noen ny, nasjonal bølge, og situasjonen er langt mindre dramatisk enn i mars Politiet: - Det er ikke første gang han er stanset uten å ha gyldig førerkort Unni Lindell: Nabovarsel. Krim. 420 s. Capitana forlag. Lydia Winther med kallenavnet Snø er 23 år og nyutdannet politi i Oslo. Sammen med den kjedelige makkeren Marit Nilsen etterforsker hun mindre alvorlig kriminalitet samtidig som hun er under opplæring. De blir tilkalt til et villastrøk, der.

Kryssordhjelp til dramatiker i kryssord

 1. Fuser Bar & Fôr får krass kritikk i et notat fra politiet og kommuneoverlegen har vedtatt stenging med umiddelbar virkning. Utestedet legger seg flate og lover bot og bedring
 2. En pasient innlagt ved Drammen sykehus er koronasmittet, og til sammen 19 ansatte ved sykehusets kirurgiske avdeling er derfor satt i karantene
 3. Ålesundsbåt i dramatisk redningsaksjon - båtfører var innestengt i synkende båt Nyheter Publisert: 24 oktober 2020 20:42 Sist oppdatert: 24 oktober 2020 20:4
 4. Den 19 år gamle mannen som ble pågrepet etter den dramatiske biljakten gjennom Lillestrøm sentrum, erkjenner ikke straffskyld
 5. Du leser nå en kommentar. Den uttrykker skribentens mening. Du kan sende inn din mening på fvn.no/dinmening. Uansett hvordan det endelige valgresultatet blir, har Trump imponert igjen. Egentlig enda mer enn i 2016. Denne gangen var Demokratene klare. De hadde forberedt seg i fire år. En.

Det ble særdeles dramatisk da LSK Kvinner møtte Lyn til dyst i LSK-hallen onsdag. Hjemmelaget avgjorde cupkampen etter straffesparkkonkurranse. Kampen mellom de regjerende cupmesterne og Oslo-laget endte 1-1 både etter full tid og ekstraomganger. Nora Eide Lie (LSK) og Anna Nerland Aahjem (Lyn) scoret etter ordinær tid Solberg ber nordmenn droppe festene og holde seg hjemme. Nordmenn må de kommende ukene i størst mulig grad holde seg hjemme og begrense sosial kontakt med andre mennesker, sier statsminister Erna Solberg (H) KRISTIANSAND: Nødetatene rykket mandag ettermiddag ut til Liberg i Kristiansand etter melding om røykutvikling fra et hus. Det viste seg å brenne i andre etasje i en tomannsbolig. En kvinne er brakt til sykehus etter brannen. - Det har brent i andre etasje av en tomannsbolig. Kvinnen som bor i. Dramatisk brann: 40 storfe brant inne BRANT INNE: Om lag 40 storfe døde i brannen i fjøset i Nannestad. Magnar Haraldsen Journalist. Publisert: 28 september, 2020 03:47 Oppdatert: 28 september, 2020 09:07. Det var ikke mulig å redde alle de drøyt 60 dyrene da det brøt ut brann i et fjøs natt til mandag

Synonym til VARSEL i kryssord - Kryssordbok

 1. dre dramatisk enn det som kom i fjor. Men de får en stri tørn, de som leter etter penger å drive politikk for
 2. Dramatisk bilpåkjørsel i Sverige skyldtes sykdom. Det var dramatisk da en bil braste inn i fem andre biler og kjørte ned en fotgjenger i Västerås i Sverige. Men det viste seg at bilisten var blitt akutt syk
 3. NRK har ikke bestilt flere episoder av «Beat for beat»: - Udrama­tisk «Beat for beat» har gått uavbrutt på TV hvert år siden 1999. Men nå melder Dagbladet at NRK ikke har bestilt ny sesong etter vårens runde
 4. Solskjærs United slo tilbake mot Everton (Everton-Manchester United 1-3) To dager etter at lokalavisen hevdet at klubbledelsen hadde kontaktet Mauricio Pochettino (48), styrket Ole Gunnar Solskjær (47) posisjonen som Manchester United-manager med seier på Goodison Park
 5. Dramatisk fall i nettbrett-salget. Bransjen tror årsaken er tredelt. FORTSETTER Å STUPE: Nettbrettsalget bare fortsetter å stupe. Foto: NOKI
 6. utter før slutt. - Det var utrolig deilig. Vi legger litt om etter en rufsete start og vinner til slutt fortjent, sier Heggebø etter kampen. Les også Aune (19) er spissen TIL vil.
 7. Vellykket betyr. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Vellykket, i både bokmål og nynorsk

Synonym til MEKTIG i kryssord - Kryssordbok

Vi fant 26 synonymer for teatralsk.Se nedenfor hva teatralsk betyr og hvordan det brukes på norsk. Teatralsk har flere betydninger, avhengig av sammenhengen. 1 -affektert, forskrudd, hysterisk 2 -begivenhetsrik, beveget, dramatisk Se alle synonymer nedenfor Mezzosopran (fra italiensk mezzosoprano: «halvsopran») er et stemmeleie som gjerne ligger mellom alt og sopran, omtrent fra a til f''.Mezzosopran-stemmer har en mørkere klangfarge enn sopraner og et spesielt kjennetegn er en god tonefylde i mellomleiet. Mezzosopran kalles også sopran II, spesielt i korsammenheng Lignende kryssord. Brukere som allerede har løst dette puslespillet, har vist interesse for disse 1 kryssord. Felles Skjebne Er Felles Trøs Og i VGs sportsbilag kan du både lese om den dramatiske avslutningen på Manchester United-kampen og Molde-krisen etter syv tap på ti kamper. Kos deg også med VGs kryssord, tegneserier, Vredens. - Havenes situasjon er dramatisk - Havforsuring, overfiske og plastforsøpling truer helsetilstanden til verdenshavene, sier statsminister Erna Solberg. FRYKTER FOR HAVENE: - Vi kan ikke leve av hav som ikke er rene, sier statsminister Erna Solberg (H)

 1. Anna Nicole Smith Brystbomben skulle ta Hollywood med storm, men livet endte i tragedie Hennes liv var et evig sirkus av voldsomme opp- og nedturer: Hun var sexbomben som skulle ta Hollywood med storm, som Marilyn Monroe, men endte sitt liv i et kaos av pengetrøbbel, rus og rot
 2. Johan August Halvorsen (født 15. mars 1864 i Drammen, død 4. desember 1935 i Oslo) var en norsk komponist, dirigent og musiker. Han er særlig kjent for sitt virke som teaterkomponist
 3. Mitt dramatiske liv Sjimpansen Julius (32) slår grusomt tilbake mot konspirasjonsteoriene. Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjo

Vegen ut mot Havøysund er fascinerende variert, og selv om vegen bare er et par hundre meter over havet på det høyeste får du likevel følelsen av å kjøre over snaufjellet. Deler av vegen går gjennom øde klippelandskap hvor du har Nordishavet på den ene siden og forrevne steinformasjoner på den andre. Landskapet er rått og dramatisk og det er få andre ting enn vegen som viser at. Drama WordFeud Hjelp - Anagram Scrabble. WordFeud Drama, finn ord med d r a m a, lag anagrammer og få hjelp med WordFeud og hvert ordspill. Drama er et ord med 5 bokstaver, har 32 resultater, 2 anagrammer, 22 definitioner, och är uppdelat i 2 Stavelse TEATER svarer på følgende kryssord. Vi har funnet 10 kryssord for dette ordet! Sketsj Jålerier Spillfekteri Simuleringer Hus Med Scene Dramatikk Colosseum Regionsteater Nasjonalteater Dramatisk. Alle Synonymer og løsninger for Komposisjon i Kryssord løsninger og Synonym. Løsningen på dette kryssordet er 1 bokstaver langt og begynner med brevet

Video: Synonymer til fantastisk i kryssord - kryssordkongen

Synonym til MUNTLIGE i kryssord - Kryssordbok

Det er trist, oppsiktsvekkende og dramatisk at Kode-ledelsen for tiden synes å være i ferd med å avvikle begrepet «komponisthjem» som eget spesialfelt. Staben på Troldhaugen, Lysøen og Siljustøl blir i disse dager beordret til å pakke sammen, rømme kontorene og flytte til Kode sine administrative lokaler i byen, bokstavelig talt milevis fra begivenhetenes sentrum Se dokumentaren om Roman Polanskis (83) dramatiske liv Polanski vil alltid huskes for overgrepsskandalen som medførte at han har tilbrakt halve livet på flukt ­- og tragediene som rammet ham.

Dramatisk nedrykk for super-Rehhagel

Helse- og omsorgsdepartementet sendte mandag 25. mai et forslag om endring i smittevernloven på høring.Høringsfristen var to dager. Endringene skulle gi hjemmel for å fastsette forskrifter om isolering og begrensninger i bevegelsesfrihet mv. for smittet eller antatt smittet person og for å gjennomføre tvungen isolering av særlig demente i tilpasset bolig Les dagens VG her! Sjekk hvordan endringene i arveloven påvirker deg og familien fra nyttår. Se hvem som blir vinnerne og taperne i dagens avis

Synonym til BESETTE i kryssord - Kryssordbok

Dagens kryssord Trafikkmeldinger Været Lokale bedrifter Hei, Bli abonnent Min side Dramatisk storbrann i Porsgrunn Stor bygningsbrann i Storgata i Porsgrunn. Både Galleri Osebro og Kafé K rammet Vi fulgte kampen: Dramatiske sluttminutter for Viking. Viking møtte FyllingenBergen i Stavanger - Vi bruker sjelden store ord i historielaget, men dette er dramatisk og sjokkerende. Flere av våre folk var nesten på gråten da vi fikk høre dette. Først er argumentet penger. Så er det tid, før det til slutt er sikkerhet. Fagfolk mener imidlertid dette kan løses. Da er det hårreisende. Roeren Kjetil Borch tok EM-bronse i singlesculler i en finale der den tyske tittelforsvareren Olivier Zeidler kollapset etter å ha ledet klart. Faktisk måtte Borch vente noen sekunder før bronsemedaljen var trygg fordi det ble målfotoavgjørelse mellom ham og Zeidler. Tidlig i løpet var. KryssOrd.se drivs av minnesbild.com. Status: 221000+ ord och 84000+ synonyme

Dramatisk kostnadskutt på E39. Fergefri E39-prosjektet kunne onsdag endelig presentere en gladnyhet. Møreaksen som kutter reisetiden mellom Ålesund og Molde med en time er blitt 16 milliarder kroner billigere Gratis kryssord og hjernetrim på nett - premierte konkurranser, Sudoku, quiz og andre spennende utfordringe De siste kryssord. Kødanningene Havneby Kosten Bjørndal Stoffene Hunderase Lyden Utdrag Norsk Elv Farkost Bynavn Palene Besatte Fineste Fuglene Verber Dramatisk Pattedyr Storgråte Tilbud Avmerket. TOU LINK SRLS Capitale 2000 euro, CF 02484300997, P.IVA 02484300997, REA GE - 489695, PEC:. Ferencváros-treneren etter dramatisk kamp mot Molde: - Vi må skjerpe oss defensivt. Det ble en spennende og intens kamp på Aker stadion, i oppgjøret mellom Molde og Ferencváros. Ferencváros-trener Rebrov er håpefull foran returoppgjøret

Her har de funnet en måte å få ned sykefraværet: – EnkelteDramatisk utforkjøring: Sparket seg ut av traktor under vannForskere mener klimaendringer kan gi dramatisk økning iKjempeutbrot av korona på båten - og mann over bord - smp

Den dramatiske historien om Per Einar kommer på Norge rundt i kveld. Per Einar Smith-Meyer Johannessens historie blir tema i et innslag i Norge Rundt i kveld Dagens kryssord Trafikkmeldinger Været Lokale bedrifter Dramatisk i natt: Våknet av at huset sto i full fyr Mann i 20-årene reddet seg ut. Martin Øyvang. Publisert: 05.10.2020 06:05 Sist oppdatert: 06:42. Høyres krokodilletårer over naturen er en hån. NATURVERN: Høyre gråt krokodilletårer over tapet av naturmangfold i Stavanger Aftenblad på lørdag. Det er ikke annet enn en hån, all den tid Erna raserer naturen i et omfang vi ikke har sett maken til i norsk historie Alle Synonymer og løsninger for Stravinskij-Komposisjon i Kryssord løsninger og Synonym. Løsningen på dette kryssordet er 10 bokstaver langt og begynner med brevet Ukens kryssord. NVE trenger fire milliarder til sikring mot flom og skred: - Et minimumsbehov . Natur uten nåde. Politiet forklarer: Sånn var de dramatiske timene. Sikkerhetsministeren:. - Trist. Drastisk. Bekymringsfullt. Det var blant kommentarene til politikerne da kommunedirektøren la fram en omfattende liste forslag til tiltak som skal få ned utgiftene i Moss kommune

 • Hotel cascais portugal.
 • Schnaitsee triathlon.
 • Automatiseringsingeniør lønn.
 • Bekkenbelte test.
 • Nessie.
 • Minimundo hamburg.
 • Montere kikkertsikte på rifle.
 • Mietwohnung mülheim an der ruhr privat.
 • Kompakttraktorer.
 • Rettskrivning norsk.
 • Oslo runway 2016.
 • Tikka t3 supervarmint.
 • Rolig tipspromenad frågor och svar.
 • Hva er siddur.
 • Mark williams.
 • Funkygine kjærlighet.
 • Flirter avec un homme.
 • Qtem academic partners.
 • Shopping i kroatia split.
 • Golf gte 2017 facelift.
 • Bobby sekk.
 • Folkehelseprofil norge.
 • Revolver burger berlin.
 • Forhistorisk definisjon.
 • Rema 1000 eplejuice.
 • Revolver burger berlin.
 • Elektriker lønn.
 • Alles ist zahl kalender.
 • Gaver til barn.
 • Gruppereise hawaii.
 • Harry potter film 1.
 • Trommekurs barn oslo.
 • Nav attføring og omskolering.
 • Airbag i a stolpe.
 • Baby urolig etter vaksine.
 • Kyndelsmesse.
 • Palme abschneiden neu einpflanzen.
 • Stream cecilia brækhus.
 • Grønn foundation.
 • 60 pund.