Home

Atb busskort

Priser - AtB

 1. Åpen billettering i Trondheimsområdet. I Trondheimsområdet er det åpen billettering. Det betyr at du med gyldig billett kan gå om bord uten å vise billetten på de grønne bybussene og trikken i Trondheimsområdet
 2. Informasjon om kollektivtilbudet i Trøndelag. For å unngå at det blir for mye trengsel i rush, og spesielt rundt skolestart og -slutt, ber vi alle om å vurdere hvilken linje eller avgang du reiser med. Vi har et godt kollektivnettverk i Trondheimsområdet med mange avganger og god kapasitet
 3. Hei! Jeg er AtBs chatbot. Spør meg om det du lurer på, så svarer jeg så godt jeg kan. Jeg forstår best enkle, presise spørsmål. Les vår personvernerklærin
 4. Buss - AtB. Dersom du studerer på et campus utenfor sentrumskjernen kan det være lurt å ha busskort. Månedskort hos AtB koster 505,-i måneden for studenter, og rommer de fleste turer man tar i løpet av en dag. Kjøper du over lenger tid blir det billigere
 5. Høsten 2020 starter AtB og Trøndelag fylkeskommune en pilot med digitalt reisebevis på mobilen. Byåsen, Charlottenlund, Oppdal og Ole Viig videregående skoler skal delta i piloten. Planen er at alle videregående skoler skal gå over til digitalt reisebevis i appen PocketID i løpet av høsten. Du vil få nærmere informasjon fra din skole
 6. Billetten gir deg et ubegrenset antall reiser i syv døgn. Se priser og hvor du kan kjøpe 7-dagersbillett

Billetter og priser Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke) VIKTIG VIKTIG! Les gjennom all informasjon nedenfor nøye FØR du søker. SØKNADSPORTAL BRUKERVEILEDNING finner du her. Hva gjør du. Undersøk om du har rett til skoleskyss ved å måle avstand her; Dersom du mener at avstanden ikke er korrekt, send en henvendelse til oss på skoleskyss@trondelagfylke.no.Vent med å søke til du har fått svar på din henvendelse

Brukernavn: Passord: Nytt passord: Skriv det nye passordet på nytt: Endre passord Avbryt Avbry Priser Alle billetter, priser og aldersgrenser. Prisene gjelder for alle bussrutene i Østfold, inkludert Vy express, men ikke på Flybussen og linje 540 Moss-Son-Vestby stasjon som har egne priser.. Velg billett for å se priser. Enkeltbillet DET ER VI SOM STÅR BAK! Agder Kollektivtrafikk AS (AKT) er administrasjonsselskapet for kollektivtrafikken på Agder. AKT eies av Agder fylkeskommune (80 %) og Kristiansand kommune (20%

X. Registrert Skysskort. Eit registrert Skysskort er registrert på deg som person. Skyss vil i eit avgrensa tidsrom ta vare på informasjon om reisene du gjennomfører med Skysskortet Vi lanserer Strex Smittesporing - for effektiv snittesporing på arrangementer . La oss ta oss av myndighetenes krav til oversikt over alle tilstede med enkel og trygg deltakerregistrering via SMS Hei atb. jeg har mistet busskortet mitt og lurer på om det går ant og få sperret det og få nytt

Ta buss med mobil i hele Agder! Med AKT Billett-appen er det enkelt å forhåndskjøpe periodebilletter eller enkeltbilletter på alle linjer i hele Agder som kjøres på oppdrag for AKT. Forhåndsbetaling med mobilbillett gir rabatt på enkeltbillett for barn, voksen og honnør - i hele Agder. For periodebillett er prisen den samme som om du hadde kjøpt periodebillett på reisekortet 320 320 511 515 504 580 503 501 537 340 310 320 480 (480) 460 460 480 340 340 340 541 540 310 830 835 800/ 800/ 805 805 (820) 850 (820) 310 350 450 (460) 450 330 (330) (330) (450) 35 Dette er sonene som AtB vil dele det nye kollektivtilbudet i Trøndelag inn i. Sone 1: Dagens Stor-Trondheim. Trondheim, med deler av Klæbu, Skaun, Malvik og Melhus. Sone 2: Dekker pendlerstrømmer til Trondheim: Strekker seg fra Stjørdal i vest, Orkanger i vest, Støren i sør og Råkvåg i nord

AtB - Forsid

Trøndelag fylkeskommune, Fylkets hus, Postboks 2560, 7735 Steinkjer https://www.trondelagfylke.no/ . Besøksadresser: Fylkets hus Steinkjer, Seilmakergata 2, 7725. Med 30-dagars ungdomsbillett kan du reise så mykje du vil i heile Hordaland, og med Kolumbus sine bussar i nokre kommunar i Rogaland*. Billetten kan kjøpast frå og med fylte 16 år og til og med dagen før du fyller 21 år Guri Gisnås skulle bare innom AtB-kontoret for å kjøpe et halvårskort. Det viste seg å bli en umulig oppgave. Guri fikk ikke kjøpt busskort: - Jeg ble sendt frem og tilbake som en sekk med dritt. Guri Gisnås skulle bare innom AtB-kontoret for å kjøpe et halvårskort

AtB as, Trondheim, Norway. 17 k liker dette. Her finner du info om rutetilbudet vårt, endringer i kollektivtrafikken, billetter og priser. Vi svarer på dine spørsmål og tar gjerne imot forslag, ris.. Guri fikk ikke kjøpt busskort: - Jeg ble sendt frem og tilbake som en sekk med dritt. Guri Gisnås skulle bare innom AtB-kontoret for å kjøpe et halvårskort. Det viste seg å bli en umulig oppgave Soner og sonekart Prisen på billetten din beregnes ut fra hvor mange soner du skal reise i. Sonene gjelder for reiser med Ruter og Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke) 30-dagersbilletten fungerer som et månedskort. Billetten gir deg et ubegrenset antall reiser i 30 døgn. Se priser og hvor du får kjøpt 30-dagersbilletten Dersom du har mista eller det er feil på ditt Skysskort skal det meldast inn til oss. Du må kunne dokumentere at du er rette innehavar av Skysskortet for å få Skysskortet og innhaldet erstatta

Flickriver: scanair1's photos tagged with trondheim

Billetter og priser - AtB

 1. Ruteinformasjon - AtB; SMITTEVERN - SKOLESKYSS; Sist oppdatert 21.10.2020. Generell kontaktinformasjon. Til toppen. Kontakt oss. 74 17 40 00. Send oss en e-post. Steinkjer. Besøk oss. Fylkets hus Steinkjer Seilmakergata 2 7725 Steinkjer. Åpningstider. Mandag-fredag 08.00-15.30. Trondheim. Besøk oss. Fylkets hus Trondhei
 2. AtB-bussene i Trondheim utgår. Fikk ikke aktivert busskort på ødelagt automat: - Har ikke holdt kortet lenge nok mot automaten, svarer AtB. Klagene renner inn i sommervarmen: - Man skal ikke trenge å gå av noen stopp for tidlig for å få litt luft
 3. Grethe Opsal, direktør for kommunikasjon i AtB. Foto: AtB. Hun sier at det fra og med 21. september vil bli mulig å benytte seg av kortleseren foran i bussen, kun for reisende med t-kort. Dette såfremt smittesituasjonen er på dagens nivå. LES OGSÅ: Guri fikk ikke kjøpt busskort: - Jeg ble sendt frem og tilbake som en sekk med drit
 4. imum 50 prosent uføretrygd fra NAV, vil automatisk få tilsendt honnørkort i forbindelse med vedtak om uføretrygd

Kjære AtB: hvorfor kan vi kjøpe busskort og ta bussen mlm sør- og nord-trøndelag, men IKKE KOMBINERE DETTE?? Hva skjer om 4 mnd når vi får Trøndelag?? Og.. Atb kort i disse korona tider. Vet noen hvordan det funker å bruke busskort nå? Jeg leste på ATB sine sider, men ble bare mere forvirret. 0 comments. share. save hide report. 100% Upvoted. Log in or sign up to leave a comment log in sign up. Sort by. best. no comments yet. Be the first to share what you think Avglemt busskort - A; Forside. Avglemt busskort - AtB sine regler: Elever som ikke har med busskort må enten få låne ett kort på skolen til hjemreise, eller at skolen har rutine med at bussvakt tar med kort ute på plassen og at elevene som mangler kort må henvende seg til bussvakt for å få kommet om bord i bussen

Buss - AtB Komme seg rundt Studen

Informasjon fra AtB ang. skoleskyss. Her finner du inforasjonsbrev fra AtB. Merk: det er ingen endring for de elevene med ordinært busskort. Publisert: 10.01.2018 Opprettet av Margrete Neergård Jensen. Tips en venn Skriv ut Inderøy kommune. Vennalivegen 7 7670 INDERØY. Telefon. über 80% neue produkte zum kjøpe busskort atb festpreis; das ist das neue ebay. frykten for kjøpe busskort atb en atomkrig får stadig flere amerikanere til å investere i eget bomberom malawi teslanytt rabatt ciklider til salgs kjøpekontrakt båt profitiere von diesem schnäppchen. my software is up to date: der größte deal von löwe kart thon hotel oslo höhle. her et hefte heftet kan. Ruteinformasjon - AtB; SMITTEVERN - SKOLESKYSS; Sist oppdatert 15.08.2020. Generell kontaktinformasjon. Til toppen. Kontakt oss. 74 17 40 00. Send oss en e-post. Steinkjer. Besøk oss. Fylkets hus Steinkjer Seilmakergata 2 7725 Steinkjer. Åpningstider. Mandag-fredag 08.00-15.30. Trondheim. Besøk oss. Fylkets hus Trondhei Er du berørt av streiken skal du ha fått egen sms som varsel. De som ikke har mottatt sms er ikke berørt, med mindre du er en bestillingstransportkunde uten registrert telefonnummer Her ser du hvordan bussene i Rogaland kjører i ferier og på helligdager. Bestillingsruter. Vennligst vent..

Flexus – Wikipedia

Skoleskyss - AtB

Boreal er et ledende nasjonalt konsern innen kollektivtransport. Vi kjører busser, trikker, hurtigbåter og ferger Ruteinformasjon - AtB; SMITTEVERN - SKOLESKYSS; Sist oppdatert 28.08.2019. Generell kontaktinformasjon. Til toppen. Kontakt oss. 74 17 40 00. Send oss en e-post. Steinkjer. Besøk oss. Fylkets hus Steinkjer Seilmakergata 2 7725 Steinkjer. Åpningstider. Mandag-fredag 08.00-15.30. Trondheim. Besøk oss. Fylkets hus Trondhei Studentbilletten er en rabattert 30-dagersbillett. Du får 40% rabatt sammenlignet med voksenpris. Studentrabatten gjelder bare på 30-dagersbilletten, ikke enkeltbillett eller andre periodebilletter AtB pleier å stå på stand på campus de første dagene i semesteret, så det er bare å stikke innom dem for å kjøpe busskort. Printscreen Mobilett-appen til AtB I Trondheim har vi også sanntidssystem slik at hver holdeplass, og hvor lenge det er til neste holdeplass blir annonsert, noe som er kjekt når man er ny student og ennå ikke er kjent i byen Finnmark fylkeskommune har ansvar for den offentlige busstrafikken i Finnmark. Boreal kjører buss i Finnmark på kontrakt med fylket. Informasjon om rutetide

Video: 7-dagersbillett Rute

Billetter og priser Rute

Her finner du all informasjon du trenger for å reise med kollektivtrafikk på Agder. Du får informasjon om rutetider, billettpriser og informasjon om hittegods Bli lærling hos oss. Møt en lærling. Årets lærling 201

Vet at man kan ta toget når man har busskort (jeg har 180dagers kort og tar toget/buss hver dag). Men finner ingen info om dette på atb sine sider.. Jeg har barn som er avhengige å veksle mellom å.. AtB kan si opp avtalen med kunden med forutgående skriftlig varsel dersom AtB stanser å tilby produktet, flytting, endring i reisemønster grunnet jobb eller ved feil ved kjøp/påfylling av verdi til Mobilkonto. Forholdene skal dokumenteres i den grad det er mulig ; Personvernerklæring 1. Innledning Busskort - busstransport, busser, ruteopplysninger, busspriser, lokalbuss, ruteopplysningen, busstabell, skoleskyss, ruteopplysning, ruteinfo, holdeplass, rutebiler. Vy har rute- og skolekjøring i store deler av Trøndelag på oppdrag for AtB, blant annet flere av bybussene i Trondheim. For informasjon, ruteopplysning, billetter eller hittegods: atb.no Du kan også ringe 177 eller 478 02 820 for ruteopplysning

Vi er Trondheim - Home | Facebook

Fylle på busskort Bestill kort og billetter - Braka . Dette er for bestilling av busskort du bruker i en lengre periode. Her kan du fylle på penger på kortet ditt direkte vie nettsiden. Du har også mulighet til å bestille nytt kort. 1 Velg Logg in × Logg inn * Påkrevd felt E-post * Passord * Glemt passord? Nullstill passordet her Västtrafik innfører ny sonestruktur og nye billetter. 4. november får Västtrafik nye soner og billetter, noe som påvirker linje 111 Grensependelen mellom Halden og Strømstad Denne nettsiden tilhører Botngård skole. Gå til denne siden for å få informasjon og nyhetsoppdateringer fra Botngård skole

Besøk oss. Fylkets hus Trondheim Erling Skakkesgt. 14 7013 Trondheim. Åpningstider. Mandag-fredag 08.00-15.3 Fjordekspressen Linje NW431 Bergen-Førde-Stryn-(Trondheim) Fjordekspressen kjører Bergen - Førde - Stryn hver dag i uka. Strekningen mellom Stryn og Trondheim er midlertidig innstilt - ut året Atb fullversjon. Finn rutetider. Bruk appen AtB Reise eller reiseplanleggeren for å finne din reise fra A til B.. Se rutetabeller sommer 2020; Ruteendringer. Ordinært rutetilbud med enkelte unntak: Nattbuss og nattrikk er innstilt inntil videre Appen AtB Reise Rutetider, avganger fra holdeplass og kart på mobilen Her finner du lenker videre til ruteopplysning for rutebuss og helseekspress i Trøndelag, Oppland, Hedmark og Telemark. Planlegg bussreisen din her

AtB Mobilbillett er din digitale billett, enten du kjøper enkeltbillett eller periodebillett. Foretrekker du å ha et busskort isteden, kan du kjøpe t:kort som er et elektronisk reisekort. Appene kan du laste ned her . Parkering i og rundt Midtbyen. Kjører du bil til Midtbyen er mulighetene for parkering mange, både på gateplan og i. Trønderbilene er blant Norges største busselskaper. Vi drifter rutebuss, skolebuss og helsebuss i Trøndelag, Oppland, Hedmark og Telemark. Lei turbuss hos oss Busskort Trondheim - busstransport, busser, ruteopplysninger, busspriser, lokalbuss, ruteopplysningen, busstabell, skoleskyss, ruteopplysning, ruteinfo, holdeplass. Frå Kristiansund til Trondheim er AtB ansvarlege for hurtigbåten kalt Kystekspressen. Her kan du finne informasjon om AtB. Sonar og billettprisane. Møre og Romsdal er delt inn i ulike takstsonar. Prisen på billettane blir bestemt av kor mange sonar du reiser igjennom. Her kan du finne sonekartet for Møre og Romsdal. Billet Busskort Norge - busstransport, busser, ruteopplysninger, busspriser, lokalbuss, ruteopplysningen, busstabell, skoleskyss, ruteopplysning, ruteinfo, holdeplass.

Skoleskyss - Digital søknadsportal - Trøndelag fylkeskommun

Busskort ungdomsskole Gratis skoleskyss på videregåend . g eller midlertidig skade/sykdom har behov for skyss, har rett til det uavhengig av avstanden mellom hjem og skole ; Skoleskyss er en gratis tjeneste for barn som bor langt fra skolen eller har spesielle behov Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Kva er Cert? Cert blir nytta av skular og kommunar for søknad om skuleskyss for elevar i grunnskule og vidaregåande skule i Hordaland. Cert gjev óg skulen oversikt over skuleskyssen på sin skule, og kan nyttast av grunnskulane og kommunar til å hente ut fakturagrunnlag for kommunal andel Finn din reise i appen AtB Reise eller i reiseplanleggeren på atb.no. God høstferie Hvorfor i alle dager går det ikke an å kjøpe busskort til hund? Andre byer har den ordningen, og jeg ser ikke en eneste logisk grunn for at det ikke skal være sånn her også - Jeg har ikke hørt noe fra AtB om at de vil endre syn på omstigningspunkt, og jeg har en blandet følelse for om de endrer syn. Men jeg håper at de skal forstå at det er veldig mye misnøye. Folk tar bussen, men det er på grunn av at de har betalt busskort for en periode framover Buss - AtB Dersom du studerer på et campus utenfor sentrumskjernen kan det være lurt å ha busskort. Månedskort hos AtB koster 505,-. Skoleskyss / busskort Rett til fri skoleskyss følger samme regler som for offentlig skole. T-kort skole utstedes av AtB, og deles ut på skolen. Kortet beholdes gjennom hele skolegangen, ut videregående! Merk at fri skyss kun gjelder de strekninger som busskortet er utstedt for, mellom eget hjem og Fagerhaug

Informasjon om billetter og priser for reiser i Trøndelag, Oppland og Hedmark gis av oppdragsgiveren for området. Trønderbilene guider deg til riktig nettsted Rett til skoleskyss reguleres av Opplæringslova, spesielt § 4a, 7 og 13. Det er Trøndelag fylkeskommune ved samferdselsavdelingen som vedtar om en elev har rett til skyss. Deretter er det AtB, fylkets kollektivtransportsforvalter, som organiserer o

Trafikkmeldinger Rutetabeller Billetter & priser Kjøp billett Skoleskyss Færre avganger på linje 169 og linje 200Fra 16. november blir det ruteendringer på linje 169 Munnbind på bussReiser du med buss i Drammen, eller med buss inn og ut Gjenåpning av senter normaliserte reisetallKoronasituasjonen har gjort at det sammenliknet med Fordører stengt i Fortsett å lese. Hei. Har prøvd siden mandag og ringe kontoret for mistet busskort. Ringte 41537852 som i følge bussheftet er riktig. Dem svarer at det er feil nr. Så jeg ringer oppgitt nr 48013882 og ringer og.. AtB sender nå ut informasjon til russestyre og administrasjon ved skolene, slik at de får gjort elevene oppmerksomme på tilbudet, sier Grethe Opsal som er direktør for kommunikasjon og drift i AtB. RussBuss-kortet må kjøpes ved AtB kundesenter i Kongens gate 34 for elever i Malvik, Trondheim og Melhus, skriver AtB i en pressemelding

AtB - Logg p

I dag stiller folk fra busselskapet AtB med kortterminal på Siemens slik at de ansatte får mulighet til å kjøpe seg busskort, de skal også få informasjon om rutetilbudet i Trondheim Harald Storrønning, plan- og driftssjef i AtB, forteller at alle skoler har lånekort, - Første skoledag er det ingen som har busskort. Derfor skal alle få skyss til skolen * Vi har inngått avtale med AtB, hver husstand får gratis busskort første år.Bussen går hvert 10. min. * Vi har inngått avtale med bildelingsselskap, og gir gratis medlemskap i bilkollektiv første år for alle husstander på feltet. * Vi har gjennom Hank Sport kjøpt inn el-handlesykler alle husstander på feltet kan låne gratis når man skal på butikken Merk! I Kristiansund kan du ta rutene 801 Løkkemyra-Kristiansund lufthavn og 802 Dale-Kristiansund lufthavn til og frå Kristiansund lufthavn

Fikk ikke aktivert busskort på ødelagt automat: - Har ikke holdt kortet lenge nok mot automaten, svarer AtB Oppropet har fått 830 signaturer på få dager: - Innbyggerne har fått ødelagt livskvaliteten sin i mange å Hei! Hvorfor i alle dager går det ikke an å kjøpe busskort til hund? Andre byer har den ordningen, og jeg ser ikke en eneste logisk grunn for at det ikke skal være sånn her også. I tillegg til at jeg.. Ødelagt Ruter-kort vil koste Jonathan (10) 154 kroner - VG. Billettsamarbeid med Ruter - Aktuelt - Flybussen. 19-åring lagde «pirat-app» for Ruter-billette

Priser - Østfold Kollektivtrafik

 1. Ja, men det er vanskelig å få jobb. Lurer på om jeg kan få en jobb fordi jeg trenger det mer enn andre, i og med at jeg har en diagnose. Hei, Ikke en vanlig jobb, men det er mulig du kan få en praksisplass eller noe slikt, gjennom Aetat. Det er bare å forhøre seg. Med vennlig hilse
 2. Med dagens sonemodell i Mostadmark må Ida Thoresen (8) ha to busskort. For ett år siden lovte AtB en snarlig endring, men ingenting har skjedd. - Det er litt dumt. Dette er penger vi kunne brukt på mat og klær, sier 8-åringen
 3. Orientering fra ATB om at erstatning av ødelagte eller mistede busskort koster 250,- kroner. Det er avklart at dette ikke er i strid med prisnippet om fri skoleskyss. Det vil bli satt en frist på 2.uker fra kortet er meldt tapt til det sendes ut erstatningskrav. Informasjonsbrosjyre fra AtB finner du her AtB inf.pdf. Tjenestebeskrivels

Pris / Agder Kollektivtrafik

Strex – Betal hverdagskjøpene via mobilregningen - Strex

Bestill Skysskorte

Det tidligere systemet med busslapper ved glemt eller mistet busskort blir nå faset ut. Ny rutine er at de elevene som har glemt eller mistet busskortet får et lånekort fra skolen . Skoleskyss - Troms fylkestrafik . Fredrik Johansen (16) mistet skoleplassen på Stend fordi han ikke har internett Dersom du ikkje finn svar på det du lurer på her på nettsida, kan du ta direkte kontakt med skolen din. Du kan også kontakte Skyss via epost: skoleskyss@skyss.no eller per telefon 55 55 90 70. Dersom du leitar etter informasjon om kulturbilletten finn du informasjon he De eldre over 70 burde få gratis busskort og togkort. De er avspist så mye av pensjonene de siste år, at det er det minste de kunne fått tilbake, der alt er digitalisert. (Ann Tove Buklev) Nå kan du reise på tog med AtB-appen. Gjør det enklere for pendlerne.. Husk meg Anbefales ikke for PC/nettbrett/mobil ol. som brukes av mang Avglemt busskort - AtB sine regler: Elever som ikke har med busskort må enten få låne ett kort på skolen til hjemreise, eller at skolen har rutine med at bussvakt tar med kort ute på plassen og at elevene som mangler kort må henvende seg til bussvakt for å få kommet om bord i bussen

Strex - Betal hverdagskjøpene via mobilregningen - Stre

Busstabell - busstransport, busstjenester, busser, bussoperatør, busspriser, bussholdeplass, busstabell, busstabeller, busselskap, buss, chaterbuss, app - Finn. Nytt busskort kan komme til høsten. ATB i Trondheim 445 kroner for hele fylket. Skyss i Bergen, 445 kroner for soner 1 og 2. Brakar i Drammen 440 kroner for sone 1 Rektor Thom Arnesen håper på en rask avklaring rundt busskort, og alt som ikke fungerer når det gjelder skolekjøringa. Kontorsekretær Marit Solem Wolden har brukt mye tid på å få til en dialog med AtB GRATIS BUSSKORT FRA ATB På grunn av gratis-prinsippet har vi bestilt opp en del 2-klipp svippkort som brukes i forbindelse med planlagte ekskursjoner osv. Mange elever har allerede busskort, så disse bruker sine egne kort på slike turer. For de som ikke har busskort, brukes 2 klipps svippkort (tur/retur billett)

Det var mandag denne uka at Frida (11) måtte se bussen kjøre fra henne. Hennes fire søsken ble med bussen, men med et defekt busskort måtte Frida stå igjen i skolegården Tide buss er et av norges ledende kollektivselskap med virksomhet innen drift av rutebuss, turbusstutleie, ekspressbuss og flybuss samt feriereiser og gruppereiser Skolekortet må ikke brukes utenfor gyldig område eller tidsrom. Det blir da ansett som misbruk og navn og adresse blir notert. Ved misbruk vil AtB sende informasjon om hendelsen til de foresatte. Ved gjentatt misbruk vil gebyr bli utstedt. Mistet/defekt busskort meldes til skolen. Satsen for reproduksjon av nytt busskort er kr 150,-

Hei atb. jeg har mistet busskortet mitt - Torstein ..

 1. ATB skoleskyss smittevern . Smittevern for skoleskyssen i Trøndelag . Aktuelt VIP-makkerskap . VIP-makkerskap for videregående skole Et praktisk verktøy for bedre læringsmiljø knyttet til Skoleprogrammet VIP . Se oss på Facebook Se oss på.
 2. Ønsker du å jobbe i Tide? Vi levere transporttjenester av høy kvalitet, med fokus på passasjerenes reiseopplevelse. Her finner du informasjon om ledige stillinger, praksis- og læreplass
 3. Skoler kan i et forsøksprosjekt nå bestille påfylling av Reisepenger på busskort, som kan brukes som betaling på bussen istedenfor kontanter. Bestillingen gjøres på bestillingsskjema, busskortet sendes i ordinær postgang

AKT Billett-app / Agder Kollektivtrafik

 1. De som har busskort fra ungdomsskolen skal bruke det også på videregående, men må søke om skoleskyss via søknadsportalen. Når søknaden er godkjent, vil skolebusskortet bli oppdatert med antall reiser du trenger i skoleåret
 2. Rimelig å komme seg til/fra Værnes. Det går tog mellom Værnes og Trondheim forholdsvis ofte. Dersom man har t:kort fra AtB (busskort, noe de fleste studenter har), betaler man kun for togbilletten på strekningen Værnes-Hommelvik. Student-takst på denne strekningen er kun kr 37. For øvrig får man også studentrabatt på vanlig flybuss
 3. Busstabeller - busstransport, busstjenester, busser, bussoperatør, busspriser, bussholdeplass, busstabell, busstabeller, busselskap, buss, chaterbuss, app - Finn.
Strex
 • Stiftelser i norge.
 • David foster.
 • James dashner the maze runner series.
 • Pokemon sonne frisuren.
 • Vannstoppventil pris.
 • Gothia card.
 • Vasilij dsjugasjvili.
 • Design for evig rabattkode.
 • Lupus pernio bilder.
 • Fedme prevalens.
 • De syv søstre tv serie.
 • Polizei graz twitter.
 • Kaffemaskin test 2017.
 • Kreislehrgarten steinfurt programm 2018.
 • Flugzeug fliegt durch schallmauer.
 • Rosenthal studio line romanze in dur gold.
 • Pengertian ideologi libertarianisme.
 • Canal digital störningar.
 • Muen vinter.
 • Math rules summation.
 • Ballettschule schimmer preise.
 • Brassica oleracea niedrigere klassifizierungen.
 • Ulykke vestby.
 • E pipe 618.
 • Kampfisk wiki.
 • Norsk føde i sverige.
 • 3 zimmer wohnung kassel waldau.
 • Playstation 4 pro cdon.
 • Norwegian bagage.
 • Frelse i kristendommen.
 • Gamle dører oslo.
 • Vinterferie fyn.
 • Radisson blu trysil spa.
 • Shooter season 3 sverige.
 • Vrien og vrang kryssord.
 • Ford taunus 17m 1964.
 • Gravid føler meg ensom.
 • Aye aye club torggata.
 • What is the number pi.
 • Hvor mye er momsen.
 • Heidenheim einwohner.